6 september 2010 genap staon arwah syafiq meninggal dunia






aku knl dier since skola rndah. .igt lg zaman bdk2. .dier r org pertama bli digimon. .haha. .skola mngah x sama coz dia pindah uma. .2008,mse aku sem 2 at poly. .aku nmpk dia. .x sangka dia satu poly dgn aku. .tp dier sem 1. .so junior aku la. .aha. .raye 2008 dier raye nan ktowg. .even bday dier,sanggup dier tggl kn uma raye nan ktowg. .dier ni best,ske blanje. .x berkira. .klakar. .smua ade. .6 september 2009 mase tu bln pose. .dier meninggal dunia. .xcdnt langgar pokok lps sahur. .yg aku tau dier keje at sunway. .aku dpt brita dia ninggal mse tgh hari sbb pagi tu aku tdo n hp off,btry x de. .aku tdo uma arep at tmn cahaya ampang. .tgh ari tu arep kjot kn aku,dier kata syafiq dh meninggal. .aku x tau syafiq yg mne satu. .then aku on hp. .tgk byk msj msok dlm inbox. .smua brita pasal dier. .aku nk g k'sgor tgk face arwah wat kali t'akhir b4 d kebumi kn tp aku kesian kn nanad(now ex gf) sowg2. .hostel dier at cheruz. .so aku hanya dpt ngez. .n doa utk dier. .nanad pujuk aku soh sabar. .aku mmg x dpt trime bestie aku g mcm 2 je. .ktowg masih muda. .hurmm x sangka raye 2008 raye t'akhir ktowg. .6/9/2010 ; aku nyesal sgt2 x tgk arwah d kebumikn. .aku mmg member yg pentingkn awek dari kwn sendiri. .aku nyesal sgt2. .mulia nye kao pergi d bln puasa. .smoge roh kao d tmpt kn b'same roh org2 yg beriman. .amin ;(

6 comments:

  1. nadia ada time tu :(
    sedih sgt tgk utk last time :(
    raya 2008, pun nadia ada kan....tak sangka tu raya last dgn dia :(
    sedih lah tgk gmbar dia fariq :(
    -nadia q-

    ReplyDelete
  2. capiq..sory my besfriend..sb laz day kat skool..ak da xrapat dgn kau..maafkan aku syafiq..smoge roh kau dirahmatiNya..amin...

    ReplyDelete
  3. hye farix..
    i got this blog from my friend ummi alya..
    xcely notink to say here..mcmane bole tbe2 got this blog sbb xcely eda miss arwah abg syafiq..arwah membesar dgn eda coz my mom take care of him..last eda jmpe abg mse eda drjh 4 n ditemukan alek on 2007(tyme raye)that is first n last eda jmpe arwah..bile eda alek uitm eda dpt brte arwah n mama eda x benarkan eda melawat arwah for last tyme coz mama eda rsow mama adah menangis n sakit coz kitaorg hmpir dijodohkan..btw tanz 4 diz pic..terubt rndu eda pd arwah:'(

    ReplyDelete